Vill du bli en av oss?

Vi söker personal – Vill du bli en av oss?
Vid vår Verkstad arbetar vi som ett team, vi lägger därmed stor vikt vid din personlighet. Passar du in i vår kundtjänst eller är det mekanikeryrket som är din grej? Vi behöver i dagsläget EN person till vårt team, och då vi lägger stor vikt vid din personlighet så blir anställningen där det passar bäst. Välkommen med din ansökan nedan!

Servicerådgivare / Kundmottagare
Vi söker Dig som brinner för att överträffa kundernas förväntningar. Du kommer att arbeta i ett team där centrala uppgifterna innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer via mail och telefon, boka och planera jobb till teknikerna samt hantera betalningar från våra kunder. Vi ser att du har stort intresse för kundvård och kundkontakter. Läs mer & skicka in din ansökan här.

Fordonstekniker / Mekaniker
Vi söker Dig som är ansvarsfull med god samarbetsförmåga och har arbetslivserfarenhet från verkstadsarbete. Du kommer att arbeta i ett team på vår verkstad och därför vill vi att du är flexibel, strukturerad och ansvarsfull med god samarbetsförmåga. Du bör behärska svenska och engelska i skrift och tal samt ha god datavana. Självklart har Du ett genuint bilintresse och en god känsla för service.
Känner Du igen dig? Sök tjänsten! Läs mer & skicka in din ansökan här.